Vostè està aquí: Inici
Continuar: sobre nosaltres publicacions i debats iniciatives d'altres notícies jurídiques interessants àrees de pràctica mapa del web
General: enllaços contacte urbanisme dret mercantil dret penal dret civil

Cercar:

gabinet d'estudis legals - advocats

Destacats

Reflexions sobre la inviolabilitat parlamentària

Benvinguts al lloc web de Gabinet d’Estudis Legals - Advocats, un despatx professional de prestació de serveis jurídics, obert l'any 1994 per Àlex Solà i al que hi presten el seus serveis advocats en exercici amb experiència en els camps d’actuació que s'expressen en aquesta pàgina. A banda, es mantenen relacions de col·laboració i cooperació amb altres professionals i despatxos que faciliten el treball multidisciplinar de gran utilitat per afrontar amb més eficiència el plantejament dels assumptes.

Al nostre entendre, el dret por ser també una eina eficient pel desenvolupament i defensa de les llibertats individuals i col·lectives, amb el benentès que ni és, ni ha de ser, la única eina a utilitzar. Però és en aquest àmbit en el que nosaltres podem prestar un servei i és per això que reservem part del nostre temps per a la defensa de causes col·lectives d’interès públic.

finalitat d'aquesta web

Pretenem donar difusió a notícies i activitats pròpies del nostre despatx així com d'aquelles entitats i associacions de les que formem part o, d'una manera o una altre, mantenim relació.

També volem donar difusió a iniciatives d'altres que considerem especialment interessants. Tanmateix pot ser utilitzada per rebre consultes i suggeriments. No és una web amb contingut comercial. **

imatge: Difusió - Foto: Sandid

interactivitat

imatge: Connexió - Foto: Michael Schwarzenberger

Informació legal

Aquesta web utilitza cookies de navegació i de tercers.
Si continueu navegant considerarem que accepteu el seu ús. Entesos Més informació | I més